Medicina NaturistaRecomandate

Ghidul legumelor: cum sa alegem legumele care ne ajuta sa ne protejam organele interne

ȘTIAȚI CĂ?

-O bucată de morcov este asemănătoare cu ochiul uman. Cercetările arată că morcovii îmbunătățesc fluxul sanguin și funcția ochilor.

– Roșiile au patru camere ca în inimă și sunt de culoare roșie. Toate studiile arată că roșiile sunt bune pentru inimă și sânge.

– Strugurii sunt în formă de inimă, fiecare strugure arată ca o celulă din sânge, iar cercetările arată că strugurii sunt un aliment serios pentru inimă și sânge.

– Nucul are aspectul unui cerebel. Este util pentru funcțiile creierului.

-Fasolea are un aspect renal și îmbunătățește funcția rinichilor.

– Țelina, bok choy și rubarba sunt asemănătoare oaselor. Aceste alimente sunt bune pentru oase, raportul de sodiu este egal și de 23%. Dacă nu ai suficient sodiu în alimentație, organismul îl trage din oase și oasele devin slabe. Aceste alimente sunt bune pentru scheletul tău.

-Vinetele, avocado și pere sunt axate pe sănătatea și funcțiile uterului și a colului uterin al femeilor, iar aspectul lor este similar cu aceste organe. Studiile arată că dacă femeile mănâncă avocado o dată pe săptămână, echilibrează hormonii, reduce greutatea nedorită după naștere și previne cancerul de col uterin.

-Smochinul este plin de semințe și crește prin agățat în perechi de copac. Smochinele cresc numărul și motilitatea spermatozoizilor și previne, de asemenea, infertilitatea masculină.

– Aspectul cartofilor dulci este asemanator cu cel al pancreasului si echilibreaza indicele glicemic la diabetici.

-Măslinele susțin sănătatea și funcția ovarelor.

– Grapefruitul, portocala și alte citrice sunt asemănătoare cu sânii femeilor și le ajută sănătății și mișcării limfei.

– Ceapa arată ca celulele corpului. Ajută la eliminarea deșeurilor din toate celulele corpului. Provoacă chiar și lacrimi care spală straturile epiteliale ale ochilor.