Medicina NaturistaRecomandate

Iată cele mai puternice ierburi și uleiuri medicinale care nu se găsesc în farmacie, dar care îți vor întări imunitatea și te vor ajuta să scapi de varice!

Acțiunea uleiului de măsline și a frunzelor de dafin este bine cunoscută oamenilor de secole, în special din regiunile sudice ale Europei și părți ale Asiei Mici. Combinația lor este benefică în special atunci când este pregătită corespunzător și luată în mod corespunzător.

Ambele ingrediente sunt extrem de puternice în acțiunea lor și ar fi un păcat să nu le folosiți, atâta timp cât nu vă vor dăuna deloc sănătății, ci doar pot ajuta. Iată cum să profitați de această combinație unică și să vă ocupați de vene varicoase și de o serie de alte probleme care afectează mulți bărbați de vârstă mijlocie.

Iată care sunt beneficiile acestui ulei:

– calmează nervii
– întărește sistemul imunitar
– stimulează transpirația în timpul unei răceli
– ajută la articulațiile dureroase
– tratează vene varicoase
– îmbunătățește abilitățile mentale

Ingrediente necesare:

30 g frunze de dafin
250 ml. ulei de masline

Mod de preparare:

Rupeți foile de dafin și turnați ulei de măsline peste ele. Se pune amestecul într-o sticlă de sticlă, se închide ermetic și se lasă într-un loc întunecat timp de 14 zile. Agitați sticla ocazional.

După 14 zile, puteți strecura uleiul prin pânză. Puneți-l într-un recipient de sticlă. Uleiul este gata de utilizare.

Inainte de a-l folosi, incalziti usor uleiul si abia apoi aplicati pe zonele afectate, masand usor pentru a absorbi uleiul prin piele.

Pentru uz oral, consumați o lingură între mese sau folosiți-o în loc de ulei de măsline în salate.

Citeste si: