Medicina NaturistaRecomandate

Iată limonada neagră, băutura miraculoasă care îți revitalizează întregul organism! Descoperă beneficiile uluitoare ale acestei băuturi!

Dacă intenționați să vă curățați corpul de toxinele acumulate, să obțineți mai multă energie și să vă simțiți mai bine, această băutură este pentru dvs.

Limonada este o băutură preferată de vară pentru mulți, este răcoritoare și foarte gustoasă, dar când adaugi cărbune activat, obții o băutură perfectă pentru renașterea întregului organism. Datorită cărbunelui activat, această poțiune capătă o culoare neagră, în timp ce gustul rămâne neschimbat.

Limonada neagră curăță organismul de toxine, curăță ficatul și scade colesterolul. Ajută la balonare, gaze și aerofagie (înghițirea inconștientă de aer în timp ce mănânci) și problemele pielii. Reglează activitatea tractului digestiv și accelerează astfel metabolismul, ceea ce duce la pierderea în greutate.

Cărbunele activat se obține prin distilarea distructivă a materialului din diverse ierburi și coajă de cocos și are proprietăți absorbante, astfel încât elimină substanțele nocive și toxinele din organism.

Ingrediente:

  • – suc de o jumătate de lămâie sau lime
  • – un pahar de apă minerală sau de nucă de cocos
  • – o jumătate de linguriță de cărbune activ

Pregătire:

Pune suc de lamaie si praf de carbune activat in apa. Se amestecă bine și băutura este gata.

Se bea o data pe saptamana, nu mai des.

Notă:

Această limonada poate reduce efectul unor medicamente. Prin urmare, dacă luați medicamente, trebuie să vă asigurați că există un interval de două ore între luarea medicamentului și consumul de limonada neagră.

Citeste si: Apa potabilă cu oțet de mere și miere: Beneficiile uimitoare pe care nu le-ai fi crezut! Descoperă cât de mult te poate ajuta această băutură miraculoasă!

Sursa: batranete.com