Medicina NaturistaRecomandate

Iaurt cu seminte de in dimineata – doua motive bune pentru a face acest lucru

Până la vârsta de 25 de ani, corpul nostru are timp să acumuleze o mulțime de inutil și acest „stoc” va crește doar în fiecare zi.

Greutatea toxinelor și a grăsimilor face organismul să îmbătrânească mai repede, afectând în principal tractul gastro-intestinal, sistemul cardiovascular și pielea.

Pentru a preveni acest lucru, există multe modalități de curățare a corpului. Vă oferim unul dintre cele mai moi: introducerea în alimentație a unei băuturi care acționează ca o perie pentru stomac. Se compune din două componente simple – semințe de in și iaurt.

Ce curăță băutura

Dintre toate produsele lactate, doar iaurtul adevărat poate crea o floră prietenoasă în colon și intestinul subțire. De aceea, nu numai iaurtul, ci și chefirul au beneficii pentru organism.

Semințele de in conțin acizi grași omega-3 care dizolvă pietrele fecale și vindecă mucoasele. Dar cerealele integrale sau semințele măcinate grosier funcționează ca o perie pentru stomac. Umflat, îl umplu, creând o senzație de sațietate pentru o lungă perioadă de timp și în același timp curăță peretele intestinal.

Bea pentru a pierde in greutate

Consumul de iaurt cu in stimulează organismul să slăbească, reglează nivelul colesterolului din sânge și normalizează metabolismul lipidic. Pentru curățarea eficientă a tractului gastrointestinal, recuperarea și scăderea în greutate este extrem de important să bei conform unui program special, pe care îl vei găsi la sfârșitul articolului. Această metodă va fi potrivită pentru cei care observă următoarele complicații de sănătate:

procese inflamatorii în sistemul respirator; procese inflamatorii ale tractului gastro-intestinal (gastrită, ulcere); colita; boli ale sistemului genito-urinar; Supraponderal;

Cursul de detoxifiere a organismului

Programul este conceput pentru 21 de zile. Dacă nu ai organizat o „curățare generală” a stomacului de mult timp, se recomandă să o repete după 2 săptămâni. Și pentru a menține efectul, trebuie să reveniți la curs la fiecare șase luni.

Prima săptămână: la micul dejun beți 100 ml de iaurt cu 3 linguri. seminte de in (este mai bine sa le macinati intr-un mojar chiar inainte de a manca). A doua săptămână: 100 ml iaurt cu 6 lingurițe. seminte de in pentru micul dejun. A treia săptămână: 150 ml iaurt cu 9 lingurițe. seminte de in pentru micul dejun.

Exersați să beți un pahar de apă fierbinte cu 40 de minute înainte de a începe corpul (după cum știți, dimineața devreme corpul nostru nu este pregătit să digere alimentele și are nevoie de ajutor). Ține minte, acesta ar trebui să fie singurul tău mic dejun! Dacă iaurtul cu semințe pe timp de noapte nu a demonstrat o asemenea eficacitate, este mai bine să vă răsfățați cu o cină proteică din piept de pui sau ouă.

Chiar dacă începi să mesteci o lingură de semințe de in înainte de micul dejun, aceasta va da deja rezultate – un sfat util pentru a menține rezultatul după un curs de curățare.

Ți-a plăcut articolul? Distribuiți-l prietenilor dvs. pe Facebook!