Medicina NaturistaRecomandate

Înfometați celulele canceroase pentru a ucide cancerul înainte ca acesta să vă omoare

O modalitate eficientă de a combate cancerul este să înfometezi celulele canceroase, privându-le de substanțele de care au nevoie pentru a se reproduce.

După decenii în care s-a susținut că chimioterapia este singura modalitate de a încerca („încerca” este cuvântul cheie) să se învingă cancerul, Universitatea Johns Hopkins începe în sfârșit să vorbească despre un tratament alternativ.

Date noi despre cancer de la Universitatea de Cercetare Johns Hopkins

1. Celulele canceroase există în corpul fiecărei persoane. Aceste celule canceroase nu sunt detectate prin teste standard până când numărul lor ajunge la câteva miliarde. (Adică atunci când cancerul este deja adânc înrădăcinat în organism. Prin urmare, metodele tradiționale de diagnostic, care sunt adesea poziționate ca diagnostic precoce, în realitate, diagnostică prea târziu). Când medicii, după tratament, le spun pacienților cu cancer că nu mai există celule canceroase în corpul lor, înseamnă doar că testele lor nu pot detecta celulele canceroase, deoarece numărul acestora nu ajunge la cifre detectabile.

2. Celulele canceroase apar în organism de la 6 la mai mult de 10 ori în timpul vieții unei persoane.

3. Când sistemul imunitar al persoanei este puternic, distruge celulele canceroase, împiedicându-le să se înmulțească și să formeze tumori.

4. Când o persoană este diagnosticată cu cancer, înseamnă că are multiple deficiențe nutriționale. Asta poate fi cauzat de factori de mediu, stil de viață, genetici și nutriționali.

5. În depășirea acestor multiple deficiențe nutriționale, schimbările alimentare și suplimentele nutritive sunt de ajutor prin întărirea sistemului imunitar.

6. Chimioterapia presupune otrăvirea celulelor canceroase în creștere activă, dar și distruge celulele sănătoase în creștere activă din măduva osoasă, tractul gastrointestinal etc. și poate provoca leziuni ale organelor interne precum ficat, rinichi, inima, plămâni etc.

7. Radioterapia, prin distrugerea celulelor canceroase, arde și dăunează și celulelor sănătoase, țesuturilor interne și organelor.

8. Tratamentul inițial cu radiații și chimioterapie reduce adesea dimensiunea tumorii. Cu toate acestea, utilizarea prelungită a radiațiilor și chimioterapiei nu duce la distrugerea ulterioară a tumorii.

9. Atunci când organismul acumulează prea multe efecte toxice ale radiațiilor și chimioterapiei, sistemul imunitar este afectat sau distrus și, din acest motiv, organismul este expus la diferite infecții și complicații.

10. Radiațiile și chimioterapia pot modifica celulele canceroase și pot crește rezistența acestora la tratament, făcând dificilă uciderea acestora. Chirurgia poate provoca, de asemenea, răspândirea celulelor canceroase în alte țesuturi și organe.

11. O modalitate eficientă de a lupta împotriva cancerului este înfometarea celulelor canceroase, privându-le de substanțele de care au nevoie pentru a se reproduce. 

Înfometați celulele canceroase pentru a ucide cancerul

Celulele canceroase se hrănesc

  • Cancerul se hrănește cu zahăr. Prin eliminarea zahărului din organism, privezi celulele canceroase de o resursă alimentară importantă. Înlocuitorii de zahăr, cum ar fi Nutrasvit, Iqval, Spoonful și alții, sunt fabricați folosind aspartam și, prin urmare, sunt nocivi. Înlocuitori mai utili sunt mierea de manuka sau melasa, dar numai în cantități foarte mici.
  • Laptele determină organismul să producă mucus, în special în tractul gastrointestinal. Cancerul se hrănește cu mucus. Eliminand laptele din dieta ta si inlocuindu-l cu lapte de soia neindulcit, înfometezi celulele canceroase.
  • Celulele canceroase proliferează activ într-un mediu acid. O dietă pe bază de carne este acidă și, prin urmare, cel mai bine este să evitați carnea. Dacă este dificil să faceți acest lucru imediat, înlocuiți mai întâi carnea de vită și porc cu pește și o cantitate mică de pui. Carnea conține și antibiotice pentru animale, hormoni care stimulează creșterea și paraziți care sunt dăunători, în special pentru persoanele cu cancer.
  • O dietă de 80% legume și sucuri proaspete, cereale integrale, semințe, nuci și o cantitate mică de fructe, creează un mediu alcalin în organism. Restul de 20% pot fi din alimente procesate, fierte, inclusiv leguminoase. Sucurile de legume proaspăt stoarse conțin enzime vii care se absorb ușor și ajung la niveluri celulare în 15 minute, hrănind și accelerând creșterea celulelor sănătoase. Pentru a obține enzime vii, încercați să beți sucuri de legume proaspăt stoarse (majoritatea legumelor, inclusiv fasolea încolțită) și mâncați câteva legume crude de 2-3 ori pe zi. Enzimele se descompun la temperaturi de peste 40 de grade Celsius.
  • Evitați cafeaua, ceaiul negru și ciocolata, care sunt bogate în cofeină. Ceaiul verde este o alternativă mai sănătoasă și are proprietăți anticancerigene. Când vine vorba de apă, cel mai bine este să bei apă purificată sau filtrată pentru a evita toxinele cunoscute și metalele grele din apa de la robinet. Apa distilată este acidă, evitați-o.

Detalii pe suntmamica.com.