Medicina NaturistaRecomandate

Întinerirea pielii și ficatului: un amestec puternic de 2 ingrediente!

Dacă doriți să vă întineriți pielea, atunci acest amestec de casă vă va ajuta să vă curățați corpul prin promovarea reînnoirii celulelor pielii din interior spre exterior!

Unele dintre cele mai populare produse de pe piață în zilele noastre sunt cele care ajută la întinerirea și îmbunătățirea stării pielii. Mulți bărbați și femei folosesc o mare varietate de produse cosmetice. La fel și procedurile cu laser și multe alte metode.

Multe dintre aceste metode cosmetice sunt destul de costisitoare, dar știm foarte bine că nu există soluții magice. Chiar și cele mai bune remedii comerciale pot cauza probleme și efecte secundare.

Mulți oameni arată mai în vârstă decât vârsta lor, iar acest lucru se poate datora prezenței prea multor radicali liberi în organism, precum și a toxinelor.

Radicalii liberi sunt produse secundare ale reacțiilor chimice din organism care necesită molecule de oxigen. Cantitățile excesive de radicali liberi dăunează celulelor sănătoase din organism. Acesta este motivul pentru care radicalii liberi pot accelera dramatic procesul de imbatranire.

Iar prezența unei cantități excesive de toxine în interior poate provoca tot felul de probleme, de la dureri de cap, oboseală, ceață cerebrală până la dureri articulare.

Ficatul este unul dintre organele vitale ale organismului care ajută la neutralizarea radicalilor liberi și la eliminarea toxinelor. Datorită ficatului nostru, suntem protejați de daunele pe care le pot provoca radicalii liberi și toxinele.

Cu toate acestea, dacă ficatul nu poate face față numărului lor, atunci are nevoie de ajutor. Menținerea sănătății ficatului este esențială!

Iată o rețetă pentru un amestec foarte simplu pe care îl poți face acasă. Dacă îl consumi dimineața, îți poți curăța și vindeca ficatul.

Trebuie să amestecați 1 lingură de ulei de măsline și 1 linguriță de suc de lămâie. Consumul acestui amestec va ajuta la susținerea funcției hepatice și la întinerirea pielii, în interior și în exterior.

Toată lumea știe că uleiul de măsline este unul dintre cele mai sănătoase uleiuri de pe planetă. Este eficient în curățarea ficatului și, de asemenea, îl ajută să-și facă treaba mai bine.

De asemenea, uleiul de măsline este foarte popular ca remediu casnic pentru hipertensiune arterială și colesterol. Ca urmare a consumului regulat, va ajuta la combaterea inflamației. Care este un declanșator pentru dezvoltarea multor boli. Unele dintre acestea includ oboseala cronică, artrita, osteoporoza, artrita, obezitatea, diabetul, bolile de inimă și cancerul.

Nu este un secret pentru nimeni că sucul de lămâie întărește sistemul imunitar. De asemenea, este bogat în antioxidanți. Care neutralizează radicalii liberi înainte ca aceștia să deterioreze celulele sănătoase și să accelereze îmbătrânirea.

Cei care au luat acest amestec incredibil de ulei de măsline și suc de lămâie în fiecare dimineață au spus că au observat schimbări în prima lună. Pe lângă faptul că și-au îmbunătățit starea pielii, au început să se simtă mult mai bine.