Medicina NaturistaRecomandate

Leac miraculos pentru mâini și picioare paralizate

Această cură, care a fost încercată și testată în urmă cu 20 de ani de profesorul german și echipa sa, a fost aplicată pacienților cu mâini și picioare paralizate. În urma acestor experimente, s-a observat că au existat evoluții pozitive în regiunile paralizate.

Leacul miraculos pentru paralizie este preparat cu sare gemă și ulei de măsline. După ce ați citit acest articol de o importanță vitală, vă rugăm să-l distribuiți pentru a informa oamenii din jurul vostru care au acest tip de boală. În acest fel, vei contribui la perioada de recuperare a rudelor tale.

Cum să vindeci paralizia?

Ingrediente:

  • 1 litru de ulei de măsline pur
  • ½ kg sare gema

Mod de pregătire:

Amesteca uleiul de masline si sarea gema intr-o sticla. Puteți folosi și sticle de băuturi răcoritoare de 2,5 litri. După ce amestecați bine amestecul, puneți sticla într-un loc însorit. Daca il pui undeva la îndemână, va fi usor sa il agiți si sa il pui din nou la soare in timpul zilei, ori de cate ori vei putea. Sarea gema se va topi in uleiul de masline cu efectul caldurii soarelui si al agitatiei constante si va deveni un sediment pe fundul sticlei. De exemplu, dacă faci plajă timp de 1 săptămână la o temperatură medie de 30 de grade, va fi suficient.

Mod de aplicare:

După ce sarea se topește și devine un reziduu, acest amestec se aplică pe zonele bolnave ca și cum ar fi aplicată protecție solară. Nu uitați să agitați sticla înainte de a aplica amestecul. La scurt timp după această aplicare, va exista mișcare în zona paralizată. Vei asista la miscari foarte ciudate, serios ca si cum ai fi primit un soc electric. După aplicarea uleiului, faceți plajă în medie o jumătate de oră, apoi clătiți cu apă caldă.

Puteți face aceast tratament 3 zile pe săptămână. Încercați, veți obține rezultate excelente.

Experții, care au spus că trebuie încurajată utilizarea sării geme, care este o sursă de vindecare, au explicat pentru ce boli este bună sarea gemă.

Spitalul de Formare și Cercetare Trabzon Kanuni Specialist în Medicină de Urgență Dr. Selim Yurtsever a spus că utilizarea sării geme, care este o sursă de vindecare, ar trebui încurajată. Subliniind că există 84 de elemente diferite în sarea gemă, la fel ca în corpul uman, Yurtsever a spus că elementele necesare organismului pot fi obținute din sarea gemă și a spus: „Sarea gemă este bună pentru bolile tractului respirator inferior, cum ar fi astmul și bronşită.

In plus, are si o latura de reducere a stresului pe langa infrumusetarea pielii, indepartarea acneei de pe fata, proprietati antidepresive. Dacă aplicați acest tratament timp de 20 de minute, va ameliora durerea de la picioare și brațe, precum și va oferi alinare. Sarea este de obicei restricționată la pacienții cu tensiune arterială. Cu toate acestea, dacă nivelul de sodiu din organismul unor pacienți este scăzut, pot apărea diferite probleme atunci când sarea este restricționată. 

Chiar dacă pare greu de crezut, orice remediu naturist merită încercat, deoarece are doar efecte pozitive asupra corpului.