Medicina NaturistaRecomandate

Leac pentru glicemia crescută – vei observa rezultatele în 1 lună

Glicemia crescută poate fi o problemă serioasă de sănătate, iar mulți oameni caută soluții naturale pentru a o regla. Dacă sunteți în căutarea unui remediu la îndemână, această rețetă cu bere poate fi o opțiune de încercat.

Ingrediente necesare:

  • 1 rădăcină de hrean de mărime medie (aproximativ 20 cm lungime, 2 cm lățime)
  • 5-6 căței de usturoi
  • 2 beri (total 1 litru)
  • 100-200 ml de oțet de mere

Mod de preparare:

  1. Spălați bine rădăcina de hrean de câteva ori și lăsați-o în apă cu un pahar de oțet de mere timp de 15-20 de minute.
  2. Tăiați hreanul în bucăți mici sau dați-l pe răzătoare, împreună cu usturoiul tocat mărunt și transferați totul într-un recipient mare de sticlă.
  3. Turnați berea în recipient, închideți borcanul și lăsați-l să stea timp de 10 zile într-un loc răcoros și întunecat (nu la frigider).
  4. După cele 10 zile, puteți începe să utilizați tinctura. În primele două zile, luați două lingurițe de trei ori pe zi, apoi folosiți o linguriță de trei ori pe zi. Tratamentul ar trebui să dureze o lună.

Este important să discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a încerca acest remediu și să urmați sfaturile sale cu privire la monitorizarea nivelului de zahăr din sânge.

Împărtășiți această rețetă cu prietenii și familia dvs., dar rețineți că orice tratament ar trebui să fie discutat cu un medic calificat.