Medicina NaturistaRecomandate

Medic șef: „Primii 1,5 litri trebuie să fie consumați până la ora 16:00!” Greutatea era 90, acum 75, continui…

Întregul Internet este plin de tot felul de rețete miraculoase, elixire magice, diete magice pentru slăbit.

În căutarea fericirii (citește – scăpa de kilogramele în plus), femeile disperate sunt gata să experimenteze și să încerce orice pentru a ajuta rapid la obținerea rezultatului dorit.

Cu toate acestea, trebuie să înțelegi că totul trebuie abordat cu înțelepciune, mai ales dacă se referă la sănătatea ta.

Vă reamintim de un adevăr simplu, regula nescrisă numărul unu. O componentă importantă a slăbirii corecte și raționale este consumul cantității necesare de apă.

Dorim să vă reamintim că un adult trebuie să bea de la 1,5 până la 2 litri de apă curată pe zi (cel mai bine este să urmăriți proporția de 30 ml de lichid la 1 kg de greutate). Mai mult, trebuie avut în vedere faptul că primii 1,5 litri trebuie băuți înainte de ora 16:00.

Astăzi, portalul nostru de internet vă oferă o rețetă pentru o super băutură pe bază de apă obișnuită, care ajută la modelarea siluetei, la îndepărtarea toxinelor din organism și la normalizarea activității tractului gastrointestinal.

Apă Sassi pentru curățarea corpului
Această băutură cu vitamine și-a primit numele de la o femeie americană pe nume Cynthia Sass, care a venit cu rețeta elixirului miraculos. Acest cocktail revigorant este extrem de popular în rândul milioane de femei din întreaga lume, deoarece observă rezultate excelente după ce îl folosesc.

Ingrediente:

  • 2 litri de apă curată (de primăvară, filtrată sau îmbuteliată de băut).
  • 1 bucată. Am curățat și ras rădăcină de ghimbir
  • 1 castravete
  • 10-12 frunze de mentă
  • 1 lămâie medie

Preparare:

1. Tăiați castravetele și lămâia în cercuri subțiri, curățați rădăcina de ghimbir și dați-o prin răzătoare. Se amestecă toate ingredientele și se toarnă cantitatea necesară de apă.

2. Se recomandă să rupeți în prealabil frunzele de mentă cu mâinile.

3. Punem băutura rezultată pe raftul de jos al frigiderului timp de 10-12 ore (opțiunea ideală este să pregătim un cocktail seara și să-l punem peste noapte).

4. Dacă există o dorință, apa poate fi filtrată. Dimineața, pe stomacul gol, trebuie să bei un pahar de apă Sassi, restul – în porții mici pe tot parcursul zilei.

Este foarte important: băutura nu poate fi păstrată la căldură – își pierde toate proprietățile utile.

Toți cei care au încercat această băutură notează, de asemenea, că potolește perfect setea, are un efect revigorant și tonic.

Pentru varietate, puteți încerca să adăugați nu numai lămâie, ci și mandarine sau portocale, precum și câteva frunze de salvie în apa Sassi.

În plus, se recomandă să bei această băutură timp de 4 zile înainte de a începe orice dietă – stimulează perfect organismul, accelerează metabolismul și asigură un proces mai rapid de slăbire.

Nu este recomandat să bei apă Sassi oricui are alergii sau contraindicații la oricare dintre ingredientele cocktail-ului răcoritor. De asemenea, utilizarea sa trebuie limitată la cei care suferă de insuficiență renală sau boli acute ale tractului gastrointestinal. Nu uitați să consultați un medic!

Încercați să pregătiți această băutură minunată astăzi. Pe vreme caldă, apa Sassi își merită în general greutatea în aur – nimic nu împrospătează și răcește ca acest cocktail gustos și sănătos.