Medicina NaturistaRecomandate

Mi-am aruncat ochelarii, articulațiile sunt ca noi și mintea mea este ca un aparat de ras. Și greutatea este normală din nou

O serie de exerciții combinate într-un sirop cu adevărat magic vă vor ajuta să eliminați extrem de eficient grăsimea și apa din corp!

Hreanul are o importanță esențială în acest sirop, renumit pentru conținutul bogat de vitamine C, B1, B2, B6, potasiu, fier, magneziu și fosfor – ingrediente care accelerează metabolismul, stimulează bacteriile benefice ale stomacului, reduc oboseala și, ce nu este lipsit de importanță, ajută la reglarea greutății corporale!

Iată cum se face sirop.
Măcinați 125 g hrean și o bucată mică de ghimbir într-un blender, adăugați sucul de 4 lămâi și bateți amestecul timp de 2-3 minute.

ACUM ADĂUGĂ 3 lingurițe. MIERE ȘI 2 linguri. SCORŢIŞOARĂ.
Se amestecă toate acestea până se obține un lichid siropos, pe care îl toarnă într-un recipient adecvat. Bea de două ori pe zi, înainte de mese sau antrenament cardio, o lingură.

Și așa 3 săptămâni la rând, apoi odihnește 3-4 zile. Te așteaptă rezultate uimitoare, mai ales dacă îți transformi meniul astfel încât să predomine majoritatea fructelor și legumelor următoare, ceea ce va crește dramatic activitatea creierului: sfeclă, rozmarin, pește, ouă, avocado, afine, ceapă crudă, tot felul de cereale integrale, conținutul în care carbohidrații, fibrele și acizii omega-3 hrănesc superb creierul, roșiile – ca unul dintre cei mai eficienți antioxidanți și, desigur, merele!

Curcuma și ciocolata neagră sunt, de asemenea, foarte utile pentru îmbunătățirea memoriei și creșterea concentrației. În același timp, vă recomandăm să beți 2-3 căni de ceai verde proaspăt, ceea ce va crește funcția cognitivă a creierului! Haide – așa vei putea crea mult timp!
Stiai asta?

Cercetările moderne arată că ceaiul verde conține vitaminele C, P, K, PP, A, D, E și oligoelementele fluor, zinc, iod, cupru, mangan, fosfor, calciu. Vitamina C conținută, care este în cantități mai mari decât în ​​citrice, este un puternic antioxidant, ajută organismul să lupte împotriva diferiților viruși și infecții, crește imunitatea.

În ceaiul verde vitamina P este de 10 ori mai mare decât în ​​negru, deci are un efect benefic imens asupra sistemului circulator, îmbunătățește elasticitatea pereților vaselor de sânge. Vitamina K, implicată în formarea protrombinei, necesară pentru a menține coagularea normală a sângelui în organism, face din ceaiul verde o băutură sănătoasă. În plus, s-a demonstrat că conține la fel de multe catechine ca orice altă plantă – acest lucru permite ceaiului verde să regleze nivelul zahărului din sânge.