Medicina NaturistaRecomandate

Modul japonez de a elimina în mod eficient toate toxinele dăunătoare din organism

Tampoanele de detoxifiere au fost folosite odată în Japonia pentru a elimina toxinele dăunătoare din organism. Astăzi, oamenii nu mai tind să le folosească, dar trebuie să spunem că sunt incredibil de eficiente.

Tot ce trebuie să faceți este să atașați aceste tampoane la picioare înainte de culcare. Sângele și limfa curg prin picioare. Dimineața, toate toxinele dăunătoare vor fi eliminate din corp. Și ca dovadă, tampoanele vor fi complet întunecate.

După câteva zile de aplicare a acestei metode japoneze, veți simți mai puțină agonie cerebrală, mai puțină oboseală și mai puține dureri articulare.

Aceste tampoane de detoxifiere pot fi achiziționate și, dar vă recomandăm să le pregătiți acasă! Economisiți și mai ales veți fi mai eficienți.

Veți avea nevoie de următoarele ingrediente pentru a pregăti tampoane de detoxifiere:

  • Ceapă
  • Usturoi
  • Apă
  • Tampoane autoadezive
  • Șosete

Abordare:

Mai întâi, tăiați usturoiul și ceapa. Apoi turnați apă în oală și lăsați ceapa tocată și usturoiul să fiarbă în apă clocotită timp de 10 minute.

Apoi, lasa totul se răcească timp de 20 de minute. Se toarnă amestecul pe tampoane autoadezive, dar numai astfel încât să fie ușor umede.

Dacă tampoanele absorb mult lichid, pur și simplu strângeți-l.

Lipiți tamponul de picioare și puneți-vă șosetele pentru a menține tamponul în poziție. Provocați-i dimineața și veți descoperi că toate toxinele sunt pe covorase. Veți fi uimiți ca urmare!