Medicina NaturistaRecomandate

Nu te vei mai îmbolnăvi! Rețeta bunicii mărește imunitatea mai mult decât orice medicament!!

Odată cu toamna de aur nu vin doar schimbări frumoase în natură, ci și răceli și viruși. Se aud ici și colo strănuturi și tuse. Acum este momentul să ai grijă de întărirea imunității! Mai mult, natura însăși ne vine în ajutor: pentru că acum este sezonul unui adevărat depozit de nutrienți – dovleacul.

Dovleacul conține cantități mari de vitamine C și T, precum și fier, scrie novostibg.eu. Această legumă ajută la întărirea vaselor de sânge, reglează digestia, ameliorează insomnia și pierderea forței. Rămâne să adăugați un amestec antituse de lămâie, lime verde, ghimbir și miere, iar mijlocul excelent de combatere a bolilor de iarnă este gata! În plus, acest amestec se dovedește a fi foarte gustos, așa că este posibil să-l mănânci chiar și cu clătite, băuturi răcoritoare sau ca îndulcitor pentru ceai.

Dacă nu aveți o alergie la componentele medicamentului, nu ezitați să vă înarmați cu această rețetă și nu vă veți îmbolnăvi!

Citeste si: Cătina, ginsengul românesc: miracol pentru sănătatea ta. Tratează prostata, previne cancerul de stomac și de colon

Sursa: flefllynews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *