Medicina NaturistaRecomandate

O băutură de casă care vă va scuti de orice durere – abdomen, cap, spate sau articulații

În articolul nostru de astăzi, vă vom dezvălui o rețetă pentru o băutură răcoritoare care vă va scuti de aproape orice fel de durere – fie că este vorba de dureri de cap, dureri abdominale, dureri de spate, dureri musculare sau articulare.

Își datorează efectele sale versatile în reducerea diferitelor tipuri de durere efectului sinergic al componentelor sale individuale.

Ingrediente
Pentru a-l produce, veți avea nevoie de:

  • 1 până la 2 lingurițe de miere
  • 1 linguriță scorțișoară
  • 100 ml lapte de migdale
  • 2 plicuri de ceai negru
  • 4 până la 5 dcl de apă
  • 4 lingurite curcuma
  • 2 lingurite de cardamom
  • 1 linguriță ghimbir ras

Pregătirea
Procedați după cum urmează:

1. Se toarnă apă în oală și se adaugă ghimbir, curcuma, cardamom și scorțișoară. Aduceți apa la fierbere, acoperiți cu un capac și gătiți la foc mic timp de aproximativ 10 minute.

2. În cele din urmă, adăugați ceaiul negru și pregătiți încă 2 minute.

3. După gătire, scurgeți lichidul și lăsați să se răcească la temperatura camerei. Apoi adăugați lapte de migdale și miere și amestecați totul bine.

Utilizare
Mai întâi, beți 2 dcl din acest calmant universal. Lăsați restul pentru mai târziu și consumați-l în timpul zilei.

Nu va dura mult și durerea ta va începe să se ușureze sau să dispară complet.

Nu beți mai mult de o doză din această băutură pe zi. Dacă durerea persistă a doua zi după consum, pregătiți un nou lot și continuați în mod similar.

De ce această băutură funcționează atât de bine
Așa cum am menționat în introducere, își datorează efectele efectului sinergic al componentelor sale, fiecare dintre acestea având un efect asupra organismului în suprimarea durerii.

Mierea ameliorează durerea prin suprimarea inflamației și accelerarea regenerării mucoasei. Distruge multe bacterii rezistente care pot provoca infecții.

Scorțișoara are efecte antioxidante și antiinflamatoare puternice. Este excelent pentru ameliorarea durerilor de spate și articulații. Studii recente au arătat că previne atacul de cord și diabetul de tip 2. Am scris despre efectele sale asupra sănătății în acest articol .

Laptele de migdale ajută în mod eficient la durerile musculare și de cap. Acest lucru se datorează conținutului de salicină, care este similar cu substanța activă din aspirină. În plus, menține inima sănătoasă și reglează greutatea corporală.

Ceaiul negru reduce leziunile musculare datorate exercițiilor intense Este eficient pentru durerile de cap, previne cancerul, încetinește îmbătrânirea pielii, întărește vasele de sânge și are multe alte efecte pozitive asupra organismului.

Apa este esențială pentru aproape toate funcțiile corporale. Pentru a reduce durerile de cap, beți apă imediat. O hidratare adecvată protejează și rinichii de leziuni.

Cardamomul suprimă respirația urât mirositoare, elimină toxinele din rinichi, previne formarea cheagurilor de sânge, reduce stresul, depresia și tensiunea arterială și, de asemenea, ameliorează simptomele gripei. Are efecte pozitive asupra digestiei și intestinelor, suprimând astfel durerile abdominale, constipația și balonarea.

Ghimbirul ameliorează durerile menstruale și crampele. Suprimă perfect inflamația și este eficient împotriva durerilor de cap și a durerilor abdominale.