Medicina NaturistaRecomandate

O femeie spune ca s-a vindecat de ciroza hepatica mancand acesta leguma!

Nu exista leac impotriva cirozei” asa afirma medicii iar in cazul in care esti diagnosticat cu asemenea boala a ficatului, pur si simplu tu poti spune la revedere de la viata mai devreme sau mai tarziu. Eu unul sincer nu mai cred nimic din ce spun medicii in ceea ce priveste bolile cronice. Nenumaratele medicamente prescrise, sfaturile, regimul impus sunt pentru mine de domeniul trecutului.

Pot spune ca ramane deocamdata o necunoscuta de ce oamenii din ziua de azi practic nu mai asculta sfaturile medicilor si se orienteaza incet incet catre natura….mai exact catre vindecarea prin remediile naturiste…

Va spun sincer ca au si de ce face asta, intrucat ne-am saturat sa fim controlati, sa fim bombardati de chimicalele introduse in medicamentele pe care ni le prescriu, indiferent daca avem o boala grava ca cea de mai sus sau daca avem o simpla raceala.

In argumentarea celor mentionate stau extrem de multe cazuri in care oamenii s-au vindecat pe cale naturala, fara a urma indicatiile medicilor, unul dintre cazuri aflandu-l recent, de la o femeie de 60 de ani, care nu a vrut sa-i dezvalui identitatea, o femeie care s-a vindecat miraculos de ciroza consumand zi de zi un singur preparat – salata de sfecla rosie!

Povestea ei incepe in vara anului 2012, cand a fost diagnosticata de medicii de la un spital din Craiova, avand ciroza hepatica in stadiu avansat, ciroza insotita de ascita.

La aflarea cumplitei vesti, pur si simplu moralul ei a cazut la pamant. Credea ca in scurt timp totul se va termina si ca viata ei va lua sfarsit.

In prima faza medicii i-au prescris un numar imens de medicamente care sa-i aduca un ajutor ficatului si au hotarat ca trebuie neaparat extras lichidul acumulat. Bineinteles ca la inceput a acceptat ceea ce i-au prescris medicii si a urmat toate procedurile. A urmat o luna de tratament si regim alimentar draconic( regim care nu i-a interzis total carnea) , dupa care a fost externata din spital intr-o stare relativ buna.

In scurt timp (1 luna dupa externarea din spital), a inceput din nou sa se simta rau, iar in urma controlului si analizelor, boala revenise, de aceasta data mai agresiv. Medicii i-au insinuat sa se interneze din nou si sa urmeze din nou acel tratament puternic.

Acela a fost momentul in care femeia a refuzat total sa mai ia medicamentele prescrise de medici, si a hotarat sa-si ia viata in propriile maini.

Si-a amintit de o reteta despre care ii povestise o prietena, o reteta simpla, bazata pe consumul de sfecla rosie in combinatie cu otet din cidru de mere.

A hotarat sa urmeze aceasta reteta, chiar daca starea ei era una destul de grava. Ajunsese la o greutate de 40 de kg. Nu a cedat, a continuat sa consume aceasta salata zilnic, de trei ori pe zi, fara sa mai consume nimic altceva decat foarte multa apa. Zilele treceau si starea ei de sanatate se imbunatatea vizibil.

Dupa doua luni de cura cu salata de sfecla rosie, in urma analizelor, ficatul ei dadea semne de regenerare. Vestea a impulsionat-o si mai mult , ea ajungand sa traiasca practic de 6 luni doar cu trei salate de sfecla rosie pe zi.

Iata ca timpul a trecut, si dupa doi ani de zile de la diagnosticare, analizele ii indica faptul ca este perfect sanatoasa, a ajuns la 59 de kg, si parca ciroza nici macar nu a existat. Dupa cele 6 luni de consum doar al salatei de sfecla, ea a mai adaugat in dieta fructe si legume, toate consumate in stare cruda.

Iata mai jos reteta pe care mi-a dezvaluit-o personal, reteta ce i-a vindecat ciroza :

Ingrediente pentru o portie de salata :

– 200 de grame de sfecla rosie curatata si data pe razatoare

– 10-20 de ml de otet din cidru de mere (dupa gust)

Mod de preparare :

Se amesteca sfecla rosie data pe razatoare cu otetul si se consuma imediat.

Pentru tratamentul cirozei, este necesar sa se consume o salata dimineata, una la pranz si una seara.

Este important ca pe timpul “tratamentului” sa ramaneti optimisti, iar vindecarea nu va intarzia sa apara.