Medicina NaturistaRecomandate

O linguriță înainte de masă va înlocui toate vitaminele și va întări imunitatea după iarnă

În sezonul de dinainte de recoltare, corpurile noastre sunt epuizate și își pierd imunitatea naturală. Devenim mai sensibili la infecțiile cauzate de agenți patogeni.

Alimentele care sunt acum disponibile nu satisfac nevoile complete de vitamine și minerale. Multe dintre ele ar trebui completate în această perioadă. Acest amestec va înlocui efectiv suplimentele de farmacie. Vitaminele și mineralele de origine organică sunt absorbite mai bine și mai ușor de organism.

Este nevoie de 30 de minute pentru a pregăti acest amestec. Această compoziție optimă de beneficii pentru un organism devitaminizat constă din următoarele ingrediente – lămâie, caise uscate, prune, stafide, miere și nuci (alune și nuci).

Prunele uscate sunt bogate în vitaminele C și grupele ab,

caisele vor suplimenta deficiențele de minerale precum magneziu, fosfor, fier, calciu și sodiu,

stafidele sunt pline de antioxidanți și stimulează imunitatea,

alunele conțin până la 60 la sută din grăsimi sănătoase, vitamine și minerale necesare pentru buna funcționare a organismului,

nucile sunt în primul rând o bogăție de fier, zinc și iod,

lămâia proaspătă va îmbogăți amestecul cu multe vitamine

mierea furnizează elemente valoroase precum: calciu, fier, magneziu, fosfor, potasiu și mangan. De asemenea,

conține proteine ​​și vitaminele A, B2 și PP. Acest nectar de aur este o sursă de compuși naturali, bactericidi biologic activi.

Iată o rețetă pentru un amestec clasic de vitamine din fructe uscate pentru a stimula imunitatea!

Reteta pentru un amestec de vitamine

Prepararea amestecului

Luați un castron mic în cantități similare (aproximativ 20 dkg) de ingrediente individuale.

Înmuiați fructele uscate în apă caldă și lăsați-le deoparte timp de 10 minute. Clătiți fructele și scurgeți apa. Apoi amestecați toate ingredientele într-un blender de mână – fructe uscate și nuci. Puteți folosi un blender sau o mașină de tocat carne. Curățați lămâia, tăiați-o și îndepărtați semințele, curățați coaja interioară și, de asemenea, amestecați.

Apoi trebuie să amestecați totul bine și să adăugați două linguri de miere, nu este necesar, deoarece nu toată lumea o poate mânca, dar dacă nu există contraindicații, merită să o adăugați.

Transferați amestecul într-un borcan și păstrați la frigider timp de o lună.

Cum sa consumi?

1 linguriță plină cu jumătate de oră înainte de masă. Amestecul va stimula enzimele digestive, iar ingredientele mesei vor determina o mai bună asimilare a valorilor nutritive valoroase ale amestecului.