Medicina NaturistaRecomandate

Păstrează-ți plămânii sănătoși cu Vin, Hrean și Miere de albine!

Vinul, hreanul și mierea de albine pot face minuni împreună dacă ai probleme cu plămânii. Tratamentul este foarte accesibil și eficient.

Este recomandat atât pentru o simplă tuse, cât și persoanelor cu afecțiuni pulmonare, tuberculoză, dar și celor cu afecțiuni pulmonare mult mai grave, cum ar fi cancerul.

La nivel mondial, afecțiunile pulmonare sunt responsabile de 2 din 10 decese și ucid aproape 4 milioane de persoane în fiecare an. Multe dintre ele pot fi prevenite sau controlate dacă sunt depistate la timp. Prevenirea bolii se poate face cu ajutorul remediilor naturale, menite să fortifice rezistența organismului în fața factorilor externi agresivi.

Cum se prepară băutura benefică plămânilor?

Ingrediente:
 1 litru de vin roșu natural,
 200 grame de rădăcină de hrean (ras),
 200 grame de miere de albine.

Mod de preparare:
1. Hreanul se rade și se amestecă cu vinul.
2. Ingredientele se pun într-un recipient de sticlă care va fi închis ermetic, acoperit cu o bucată de hârtie și păstrat într-un spațiu întunecat timp de 15-20 de zile.
3. După ce s-a terminat de macerat, se amestecă mierea și apoi se agită până când aceasta se topește complet.

Mod de administrare:
Se bea câte un pahar de 150 ml, de trei ori pe zi, cu o oră înainte de masă: dimineața, la prânz și la cină.

Următorul lot trebuie preparat în timp util, pentru a putea continua tratamentul (cel puțin 6 luni pentru tuberculoză și cancer pulmonar). Dacă boala nu este atât de gravă, 3 luni vor fi suficiente.

Alte remedii pentru plămâni:

– Tinctura de Arnică
Proprietățile stimulatoare ale acestei plante sunt foarte impresionante, ceea ce o face un excelent tratament preventiv atunci când este administrată sub formă de tinctură.

Dozajul ar fi de 50-60 de picături de patru ori pe zi, luate cu o jumătate de pahar de apă, pe stomacul gol. Acest tip de tratament preventiv ar trebui urmat timp de cel puțin 3 săptămâni.

– Pulbere de Iarbă Mare
Rădăcina acestei plante a fost considerată dintotdeauna un elixir pentru plămâni. Ea stimulează sistemul imunitar, ajută la eliminarea secrețiilor pulmonare și ajută la calmarea acceselor de tuse. Tratamentul este recomandat celor care au deja o boală pulmonară sau sunt predispuși la una.

Pulberea trebuie luată astfel: 1 linguriță, de 3 ori pe zi, ținută în gură timp de 10 minute. După aceea, se înghite cu o cană de apă și se repetă zilnic, timp de 20 de zile.