Medicina NaturistaRecomandate

Profesorul Neumivakin crede: bicarbonatul de sodiu este medicamentul secolului 21!

Profesorul Neumivakin recomanda sifonul dimineata si seara pe stomacul gol, cu 20-30 de minute inainte de masa. Se recomandă încă o aport după-amiază.

Profesorul Neumivakin în cartea sa bicarbonatul de sodiu. Mituri și realitate”, precum și în timpul prelegerilor și întâlnirilor cu oamenii, vorbește despre consumul de sifon și potențialul său de vindecare.

El a studiat experiența multor oameni de știință, a căzut de acord cu metodele sale de vindecare a corpului și a împărtășit cu publicul său de milioane de dolari metodologia sa bazată pe practica actuală de a folosi sifon.

Nu recomandă să vă grăbiți în doze mari. Doza inițială poate fi o jumătate de linguriță de sifon diluată în apă fierbinte sau lapte. Nu este necesar să fierbeți apa și laptele, pentru că atunci obțineți o formulă complet diferită. Puteți lua pur și simplu sifonul fără a o amesteca în lichid. După 3 zile, odihnește-te timp de 3 zile.

Dacă organismul tolerează în mod normal un astfel de tratament, doza este crescută la 1 linguriță. timp de 3 zile și odihnește-te din nou timp de 3 zile. Poți crește treptat doza de sifon la 1-3 lingurițe, fără a uita de pauze.

Mulți oameni suferă de aciditate (acidoză) din cauza prezenței toxinelor în alimente, aer și apă, inclusiv pesticide și gazele de eșapament de la mașini.

Tulburările mintale, inclusiv frica, anxietatea, iritabilitatea, depresia, mânia, invidia sau ura, provoacă, de asemenea, acidoză și autointoxicare.

Utilizarea prelungită a medicamentelor va afecta, de asemenea, în mod negativ aciditatea sistemului digestiv.

Cum afectează bicarbonatul de sodiu corpul uman?
Datorită neutralizării acidului contribuie la menținerea unui echilibru acido-bazic normal și la creșterea rezervei alcaline a organismului.

Cu ajutorul sifonului, puteți curăța vasele de sânge, puteți elimina depozitele de acid din ficat și rinichi, tractul gastrointestinal. În plus, are un efect laxativ ușor dacă doza este ușor depășită.

Puteți face gargară cu soluție de sifon, puteți face băi cu adăugarea a 200-250 g de sifon și 100 g de sare de mare la 100 de litri de apă fierbinte (39-42 °) pentru a îmbunătăți sistemul musculo-scheletic și starea pielii.

Celulele încep să restabilească energia și procesele biochimice odată cu creșterea hemodinamicii, oxigenul este absorbit de țesuturi. Ca urmare, sănătatea se îmbunătățește și crește performanța mentală și fizică.

Prin neutralizarea excesului de acid, urina va deveni alcalină. Acest lucru va facilita activitatea rinichilor, prevenind formarea pietrelor.

Intestinul va funcționa mai bine atunci când bei sifon cu lapte fierbinte, deoarece se formează săruri alcaline de sodiu ale aminoacizilor, astfel încât absorbția lor în sânge va fi mai rapidă și mai ușoară.

Bicarbonatul de sodiu este folosită pentru a trata boli precum cancerul, alcoolismul și dependența de droguri. Cu ajutorul lui te vei lasa de fumat.

Îndepărtează metalele grele din organism, elimină izotopii radioactivi în caz de otrăvire și previne contaminarea organismului prin radiații. În plus, sifonul dizolvă toate depozitele dăunătoare articulațiilor și coloanei vertebrale, ajută la combaterea radiculitei și osteocondrozei, poliartritei și gutei, reumatismului, urolitiază și colelitiază.

Ajută la concentrarea atenției și echilibrului psihicului copiilor și adulților, curăță organismul de toxinele produse de organism în timpul tulburărilor psihice.

Uimitoare prin simplitatea sa, sfaturile și recomandările profesorului Neumivakin vă vor ajuta nu numai să vă îmbunătățiți semnificativ sănătatea, bunăstarea și fondul emoțional, ci și să vă vindecați bolile cronice.

Totuși, profesorul spune că nu există boli prin natură, există doar disfuncționalități în planta noastră biochimică numită corpul uman.

Citește și: Ierburi care ajută la curățarea colonului și la scăderea colesterolului rău