Medicina NaturistaRecomandate

Purificatorul organismului – Cura cu bicarbonat de sodiu, lămâie, miere si usturoi

Bicarbonatul de sodiu este un remediu ieftin, eficient și la îndemână pentru oricine, putând fi întrebuințat în foarte multe moduri. Aceasta poate preveni cancerul și diabetul

Ingrediente:

o linguriţă bicarbonat de sodiu
sucul proaspăt stors de la 2 lămâi
100 grame miere
o căpăţână de usturoi

Mod de preparare:

Usturoiul curăţat şi tăiat, apoi, în bucăţi foarte mici (toată căpăţâna) se amestecă cu sucul de lămâie, mierea şi bicarbonatul.

Ingredientele se omogenizează bine, iar amestecul obţinut se pune într-un borcan de sticlă, care poate fi închis ermetic.

Se lasă să se ‘’odihnească’’ vreme de 10 zile, după care se poate administra. Odată deschis, borcanul cu amestecul preparat se va păstra la frigider.

Administrare:

Pentru prevenirea diabetului se administreaza zilnic cate o lingurita din acest amestec, pe stomacul gol. Tratamentul e bine sa se efectueze timp de 4 luni pe an, in prima luna a fiecarui anotimp.

Pentru mentinerea greutatii in limite optime trebuie sa consumi timpde o saptamana in fiecare luna cate o lingurita, dimineata pe stomacul gol. Potrivit sursei citate, tratamentul nu trebuie facut decat de sase ori pe an.

In cazul in care suferi de paraziti intestinali este suficient sa consumi acest amestec timp de 10 zile consecutiv, cat o lingurita dimineata pe stomacul gol.

Pentru ca amestecul este un purificator al organismului este indicat sa consumi timp de o luna zi de zi, cate 3 lingurite.