Medicina NaturistaRecomandate

Puteți lua cura pentru eliminarea vaselor de sânge înfundate și scăderea colesterolului acasă în câteva minute

Vasele de sânge sunt conducte care, ca și alte organe din corp, se uzează în timp. Își pierd puterea, flexibilitatea și apar plăci asterosclerotice pe pereții lor provocând dureri de cap, infarct, accidente vasculare cerebrale sau hipertensiune arterială.

Medicina tradițională cunoaște multe mijloace de curățare a vaselor de sânge și o vom dezvălui pe cea mai eficientă! Acest medicament este format din usturoi și lămâie – un ingredient natural. Usturoiul scade colesterolul din sânge, iar lămâia ajută vasele de sânge să înceapă.

  • 6 lămâi
  • 30 căței de usturoi
  • 1 litru de apă

Metodă:

Spălați lămâile și curățați usturoiul. Puneți-le într-o mașină de tocat carne sau amestecați ușor cu un blender.

Se toarnă amestecul rezultat într-o oală, se adaugă apă și se pune pe o flacără.

Se aduce la fierbere și se scoate imediat de pe foc. După răcire, se toarnă amestecul într-un recipient adecvat și se păstrează la frigider.

Ar trebui să consumați băutura timp de 3 săptămâni. Beți 50 ml în fiecare zi, apoi faceți o pauză timp de 1 săptămână și reluați tratamentul de 21 de zile. Repetați această procedură de două ori pe an.

Beneficiile băuturii sunt de neprețuit. Îmbunătățește circulația sângelui, întărește sistemul imunitar, funcția rinichilor și a ficatului și chiar previne formarea celulelor canceroase.

Ca și în cazul tuturor medicamentelor, există unele contraindicații. Persoanele cu ulcer de stomac, femeile însărcinate și care alăptează, persoanele care suferă de epilepsie sau alergii la oricare dintre ingredientele din rețetă nu ar trebui să bea băutura .

Citeste si: Am 60 de ani, iar această plantă m-a readus la viață: mi-a îndepărtat grăsimea din ficat și mi-a curățat complet colonul!