Medicina NaturistaRecomandate

Remediu natural pentru tuse și eliminarea flegmei: Rețeta miraculoasă cu morcovi și miere

O rețetă naturală și eficientă pentru tratarea tusei și eliminarea flegmei din plămâni implică utilizarea a două ingrediente simple: morcov și miere.

Morcovul, o legumă plină de nutrienți esențiali, este recunoscută pentru conținutul său bogat de betacaroten, esențial pentru sănătatea ochilor. În plus, este o sursă importantă de vitamine precum B și K, conținând o varietate de minerale, inclusiv magneziu, fosfor, potasiu, fier, calciu și mangan.

Proprietățile sale nu se opresc aici – morcovul contribuie la îmbunătățirea digestiei și sprijină sistemul imunitar. Este cunoscut pentru beneficiile aduse în tratarea problemelor respiratorii, cum ar fi tusea, astmul, răceala sau bronșita.

Pentru a prepara acest remediu, vei avea nevoie de 500 de grame de morcovi și 3-4 linguri de miere. Tăiați morcovii în felii și fierbeți-i în apă. După ce s-au înmuiat, scoateți-i din apă și pisați-i.

Citeste si: Rețetă veche de 6.000 de ani – purifică, limfa, vindecă aritmia, hipertensiunea și alte 17 boli

Când apa s-a răcit, adăugați mierea și amestecați până când se dizolvă complet. Turnați această compoziție peste piureul de morcovi, omogenizați bine și păstrați amestecul în frigider.

Doza recomandată este de 3-4 linguri pe parcursul unei zile, iar primele rezultate ar trebui să devină vizibile în 1-2 zile.

Această rețetă poate fi folosită cu încredere de către adulți și copii pentru a trata tusea și pentru a facilita eliminarea flegmei din plămâni.

Citeste si: Untul Pământului – Remediul Ideal pentru Dureri de Spate, Reumatism, Osteoporoză, Sinuzită, Monturi și Altele