Medicina NaturistaRecomandate

Remediul care echilibrează inima și stomacul. Amestecă 500 de grame de nuci cu zeamă de lămâie și miere de rapiță

Acest remediu echilibrează inima și stomacul și este foarte benefic pentru toate organele interne, fiind plin de vitamine. Se prepară cu numai trei ingrediente care sunt pline de nutrienți importanți pentru cănătatea cardiovasculară și nu numai. Iată ce trebuie să ai la îndemână pentru acest amestec super sănătos!

Remediul pentru inimă și stomac, cu nuci și miere de albine

Ai nevoie de următoarele ingrediente:

  • o jumătate de kilogram de miere,
  • o jumătate de kilogram de nuci pisate
  • zeama de la o jumătate de lămâie. .

Cum prepari:

Aceste 3 ingrediente se amestecă foarte bine iar compoziția se transferă într-un borcan care se închide ermetic. Se administrează câte 1 linguriță de 3 ori pe zi, într-o cură de minim 30 de zile pentru a vedea efectele.  Asigurați-vă că mierea de albine provine dintr-o sursă sigură și este miere 100% naturală. Este de asemenea recomandat să folosiți lămâi organice, pentru cele mai bune rezultate.

Acest remediu este extrem de eficient pentru persoanele care au tensiune arterială crescută sau probleme cu inima. Persoanele care consumă miez de nucă în fiecare zi au un risc mult mai scăzut de a face atac de cord.

Miezul de nucă protejează totodată sistemul nervos și este un puternic adjuvant în tulburările de stomac și intestine: dispepsii, iritații, diaree, constipație și ulcere, balonare, etc.

Știați că nuca întrece carnea ca valoare calorică și are o toxicitate de câteva ori mai mică decât carnea? Miezul de nucă conține o mulțime de substanțe foarte importante pentru buna funcționare a organismului. Printre acestea se numără:

  • Apă 3-5%
  • Grăsimi 52,0-77,5%
  • Substanțe proteice 12-25% din grupa globulinelor
  • Săruri minerale (nuca este fructul cei mai bogat în cupru și în zinc
  • Provitamina A
  • Vitamine din complexul B: B1, B2, biotina, colina)
  • Vitaminele C, E, F, P
  • Valoare energetică (în medie) 700kcal la 100g

Mierea de rapiță este extrem de bogată în minerale: bor, calciu, fier, fosfor, potasiu, sodiu -, carbohidrați, lipide, glucide, proteine, betacaroten. Totodată, aceasta are și un conținut ridicat de vitamine precum A, B1, B2, B3, C.

Acest tip de miere este în mod special recomandat pentru boli de stomac, boli renale, respiratorii, cardiace, osteoporoză. În plus, poate fi folosită pentru a preveni afecțiunile pancreatice, splenice sau hepatice.

Are puternice proprietăți antimicrobiene și este un adjuvant în tratarea infecțiilor cu germeni ca stafilococul, helicobacter pylori, enterococul si streptococul.

Toate aceste trei ingrediente combinate formează un adevărat elixir pentru organism.