Medicina NaturistaRecomandate

Reteta care face minuni: iti vei curata corpul cu acest amestec, care include doar doua ingrediente!

Mierea și sarea roz de Himalaya vor restabili complet organismul și vă vor îmbunătăți starea. Rețeta pentru sănătate bună este acum cunoscută!

Este un amestec de miere naturală și sare roz de Himalaya care trebuie pus sub limbă în fiecare seară înainte de culcare. Sarea de Himalaya este un cristal natural și este cea mai pură sare de pe pământ. Este o adevărată bogăție de minerale și energie. A existat acum mai bine de 250 de milioane de ani la poalele munților Himalaya. Conține 84 de tipuri de minerale și elemente care se găsesc în același raport cu elementele conținute în corpul uman. Această sare este foarte specială, ajută organismul să-și recapete echilibrul sănătos alcalino-acid și să lupte cu succes împotriva diferitelor boli.

Sarea de Himalaya ajută la reglarea serotoninei, care este foarte importantă în lupta împotriva depresiei. Serotonina este un neurotransmițător care controlează chimic contracțiile musculare, reglează apetitul și durerea, temperatura corpului, tensiunea arterială și respirația.

Dacă echilibrul serotoninei este perturbat, poate crește șansele de a dezvolta depresie și alte tulburări. Serotonina este numită hormonul somnului deoarece controlează ceasul biologic uman. Dimineața, producția de melatonină scade și ne trezim.

Melatonina, care este un mediator derivat din serotonină, protejează organismul de radicalii liberi și încetinește procesul de îmbătrânire.

Mierea este o sursă de energie. Este singurul aliment care nu are data de expirare! Mierea oferă corpului tău un val puternic de putere și energie, deoarece este o sursă bogată de carbohidrați.

De aceea amestecul acestor două super ingrediente te va regenera complet.

Reteta pentru amestecul de miere si sare de Himalaya:

. Amesteca cinci linguri de miere, o lingurita de sare de Himalaya si pune amestecul intr-un borcan de sticla.

. În fiecare seară, înainte de culcare, puneți puțin din amestec sub limbă.

Te vei trezi pe deplin odihnit si plin de energie.

Sursa: batranete.com