Medicina NaturistaRecomandate

Rețeta de curățare a colonului și scădere în greutate – Cum să slăbiți fără efort în mod natural

Curatarea colonului a fost o procedura cunoscuta inca din Grecia antica si a devenit populara in Statele Unite in anii 1920 si 1930. Scopul procedurilor de curatare a colonului este acela de a elimina toxinele.

Produsele alimentare si de carne care nu au fost digerate in mod corespunzator duc la acumularea de mucus la nivelul colonului care creeaza toxine toxice si periculoase pentru corp si care provoca simptome, cum ar fi un nivel scazut de energie, cresterea in greutate, oboseala si dureri de cap, noteaza fiisanatos.info.

In cazul in care procedura de curatare se bazeaza pe legume sau fructe, aveti nevoie sa alegeti pe cele care sunt bogate in fibre si alte substante nutritive.

Noi o sa va oferim o reteta pentru o metoda de curatare a colonului, reteta care este extrem de bogata in vitamine, nutrienti si fibre si care elimina in mod eficient toate toxinele din organism. Prin urmare, aceasta contine mere, care sunt bogate in fibre solubile, care dau senzatia de satietate si ajuta daca aveti scaune moi.

Aceste fructe includ, de asemenea fibre insolubile care trateaza constipatia. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim ca, atunci cand consumam multe mere sau alimente bogate in fibre, trebuie sa bem multa apa. Aceasta reteta include, de asemenea, seminte de in care sunt bogate in fibre si care sporesc absorbtia nutrientilor din intestine.

Ele scad riscul de cancer de colon si stimuleaza tranzitul intestinal. Inul contine, de asemenea, ingrediente care actioneaza ca antioxidanti puternici. Mai mult decat atat, previne bolile cardiovasculare si promoveaza sanatatea inimii, deoarece este bogat in acizi grasi Omega 3.

Semintele Chia sunt si ele extrem de bogate in fibre, care promoveaza un tract digestiv sanatos.

Aceste seminte sunt o sursa bogata de vitamine si nutrienti, care vor fi absorbiti de catre organism in timpul procesului de detoxifiere.

Aceste seminte furnizeaza, de asemenea, senzatia de satietate si va ajuta in procesul de pierdere in greutate. Aceste seminte sunt, de asemenea, bogate in acizi grasi omega-3 care intaresc inima.

Reteta de curatare a colonului

Ingrediente:

  • 1 mar
  • 1 lingura de seminte de in
  • 1 lingura de seminte Chia
  • 1 lingurita de miere (optional)
  • 1 cana cu apa

Mod de preparare:

Se amesteca toate ingredientele, cu exceptia semintelor de chia, intr-un blender pana se omogenizeaza. Apoi, se toarna amestecul in pahare si se presara cu seminte de Chia. Se agita amestecul timp de aproximativ 5 minute, pana cand observati ca semintele chia au inceput sa se umfle.

Beti acest amestec de 2 ori pe zi, timp de aproximativ 15-20 de zile

Sursa: https://reteteremedii.ro/