Medicina NaturistaRecomandate

Reteta pentru suc de urzica util in boli grave

Urzica este una dintre cele mai vindecătoare plante medicinale. Acest suc natural este recomandat să bei în fiecare zi, dar nu mai mult de un pahar.

Are următoarele efecte pozitive:

Sprijină activitatea intestinelor

Îmbunătățește numărul de sânge

Ajută organismul să se recupereze după boli grave, intervenții chirurgicale și alte situații stresante

Are un efect pozitiv asupra activității rinichilor, ficatului, plămânilor și pancreasului

Întărește sistemul imunitar și ajută organismul să lupte împotriva răcelilor, virușilor și altele asemenea

Reglează nivelul zahărului din sânge și este recomandat în special diabeticilor

Ajută la eliminarea excesului de lichid și la accelerarea digestiei

Tratează infecțiile urinare și respiratorii

Ameliorează alergiile și astmul

Ajută la bolile osoase

Întărește glanda suprarenală

Ameliorează simptomele problemelor de stomac

Este utilizat pe scară largă în cosmetică, deoarece îmbunătățește sănătatea și calitatea pielii și a părului

Protejează împotriva căderii părului

Redă organismul, energia și crește rezistența

Sucul de urzica
Frunzele sunt cele mai utile atunci cand planta ajunge la o inaltime de 20 cm.

Ingrediente necesare:

  • 2 pumni plini de urzica
  • 250 ml. apă clocotită

Mod de preparare:
Pune ingredientele într-un blender și amestecă. Se strecoară conținutul printr-o sită și tifon. Indulciti cu miere, zahar, stevia sau altceva. Consumați imediat.

IMPORTANT: Doza recomandată este de un pahar pe zi (200 ml). Dacă faceți o cantitate mare pentru mai târziu, trebuie să înghețați sucul.

Suc / sirop de urzici revigorant cu efect mai mic

Ingrediente necesare:

  • urzică tânără
  • 3 litri apă rece
  • 2 lămâi

Se lasă 24 de ore și se strecoară. Adăugați 1 kg de zahăr în lichid și amestecați din când în când pentru a dizolva zahărul. Se lasă 24 de ore să se dizolve complet zahărul. Apoi depozitați în sticle de sticlă într-un loc răcoros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *