Medicina NaturistaRecomandate

Rețeta perfectă pentru a elimina balonarea și excesul de lichid – îți va face burtica plată

Această băutură este perfectă pentru a slăbi! Presupun că vă întrebați care este secretul eliminării centimetrilor în plus acumulați de-a lungul anilor pe abdomen.

Să recunoaștem, dacă începi să consumi sucuri detox, dar nu-ți schimbi obiceiurile… nu va funcționa. Cel puțin nu repede.

Dacă scopul tău este să slăbești și să fii mai sănătos, exercițiile fizice ar trebui să facă parte din rutina ta zilnică. Când vorbesc despre exerciții fizice, nu te gândi să alergi 10 km în fiecare zi. Dacă nu ai făcut niciodată sport, ar trebui să începi treptat.

De exemplu, ridică scările în loc să folosești liftul, dansează, mergi pe jos o stație etc. Iar lucrurile acestea trebuie să-ți aducă plăcere și bucurie.

Rețeta pentru un abdomen plat

Combinația de ingrediente din această rețetă vă ajută să eliminați mai ușor grăsimea. Pe de altă parte, multe dintre aceste legume sunt diuretice, ajutând la eliminarea excesului de lichid.

Sunt bogate în fibre și ne țin sătui mai mult timp, reglează tranzitul intestinal, reducând balonarea cauzată de excesul de gaze.

Sunt, de asemenea, sărace în calorii și bogate în antioxidanți și minerale necesare pentru a ne împiedica să ne simțim obosiți sau subnutriți, ceea ce se întâmplă atunci când avem o dietă prea abundentă.

Ingrediente:

  • 2 linguri de semințe de in
  • un pumn mic de spanac
  • o bucată mică de rădăcină de ghimbir proaspăt
  • câteva felii de lămâie
  • un castravete
  • kiwi
  • un măr verde

Preparare

  • Se macină toate ingredientele într-un blender și se adaugă câtă apă doriți.
  • Se recomandă să beți smoothie-ul cu 30-40 de minute înainte de fiecare masă, câte 1 pahar timp de 10-12 zile.
  • Apoi faceți o pauză de 10 zile și repetați cursul din nou.

Semințele de in sunt foarte bogate în omega-3 și fibre. Drept urmare, au un efect de curățare și laxativ. De asemenea, reglează nivelul colesterolului și al zahărului din sânge. Sunt recomandate pacienților hipertensivi. Ele protejează împotriva cancerului de colon.

Spanacul este bogat în vitamina C, E, fier și provitamina A. De asemenea, este bogat în acid folic. Diuretic natural bogat în potasiu și sărac în sodiu. De asemenea, favorizează formarea globulelor roșii. Reduce colesterolul rău datorită fitosterolilor. Previne diferite probleme oculare și scade nivelul tensiunii arteriale.

Ghimbirul ne oferă multă energie și, de asemenea, promovează circulația sângelui și curăță organismul.

Lămâia favorizează absorbția fierului conținut de legume. Activează formarea colagenului. Promovează eliminarea grăsimilor și previne îmbătrânirea prematură a pielii.

Mărul reglează nivelul de trigliceride, colesterol și zahăr din sânge. Controlează tensiunea arterială și este bun pentru inima noastră. Menține dinții și gingiile curate prin îndepartarea tartrului.

Kiwi conține mai multă vitamina C decât portocalele. Bogat în fibre. Suprimă acțiunea radicalilor liberi și, de asemenea, facilitează regenerarea celulară.

Castravetele este ideal pentru pierderea în greutate datorită conținutului scăzut de calorii. Protector al membranei mucoase a stomacului și a intestinelor. Acțiune diuretică și depurativă.

Încearcă rețeta și vei fi plăcut surprins de rezultat! Sănătate!