Medicina NaturistaRecomandate

Rețete populare cu miere, nuci, oțet de mere și usturoi

Rețete populare pentru gripă, anemie, ulcere, indigestie și probleme cardiace care ajută cu adevărat, vă împărtășim astăzi. Tot ce ai nevoie sunt unele dintre produsele pe care le ai acasă.

Miere și oțet de mere

Se dizolvă două linguri de oțet în 200 ml apă fiartă călduță, apoi se adaugă două linguri de miere. Luați de două până la trei ori pe zi înainte de mese.

Băutura scade tensiunea arterială și este un aliat excelent pentru menținerea unei linii subțiri. Este recomandat si pentru alergia la polen, luand-o inainte de micul dejun si la culcare, deoarece mierea intareste somnul.

Miere cu nuci

Nucile sunt foarte bune pentru sănătate.

Și în combinație cu mierea, este cu adevărat un medicament extrem de natural, ale cărui proprietăți vindecătoare pot fi comparate cu cele mai bune preparate.

Combinația lor oferă organismului nostru vitaminele și beneficiile atât de necesare.

În anemie

Pregătiți un amestec de o jumătate de kilogram de miere de pajiște, o jumătate de kilogram de nuci măcinate și o lămâie. Se amestecă totul bine și se iau două linguri pe zi. Amestecul este foarte bun pentru recuperarea persoanelor anemice și epuizate.

Următoarea rețetă dovedită a ajutat o potență bună încă din cele mai vechi timpuri:

Nucile măcinate se amestecă cu miere în cantități egale. Luați două linguri de două sau trei ori pe zi, la o jumătate de oră după masă. Pentru a obține efectul dorit, cursul ar trebui să dureze de la 20 la 30 de zile.

Ulcere gastrice

Această problemă trece rapid și eficient dacă iei cinci lingurițe de lapte de nucă pe zi cu jumătate de oră înainte de masă. Se toarnă 20 de grame de nucă măcinată cu 100 ml apă fiartă caldă, se agită bine, se strecoară și se adaugă două linguri de miere.

Usturoi și miere

Acest amestec îți va reda puterea și este foarte bun împotriva astmului și a dificultății de respirație.

Se amestecă bine un kilogram de miere de pajiște, sucul de zece lămâi și sucul de la zece capete de usturoi și se lasă o săptămână într-un borcan închis.

Beți patru lingurițe o dată pe zi, lăsând amestecul să curgă pe gât. Ar trebui să fie băut în mod regulat timp de două luni pentru a obține efectul dorit.

Cu gripa

Se zdrobește usturoiul decojit și se amestecă cu miere în proporție de 1: 1. Consumați o lingură dizolvată în apă călduță înainte de culcare.

Sperăm că aceste rețete populare pentru gripă, ulcere și anemie vă vor fi de folos.