Medicina NaturistaRecomandate

Revoluționar! Rețetele călugărești de secole pentru sănătate perfectă dezvăluite – Tratamente miraculoase pe bază de plante care te vor uimi!

Mănăstirea „Sf. Elisaveta” din Belarus a păstrat cu grijă rețetele medicinale vechi de secole, oferindu-ne o comoară de cunoștințe pentru îngrijirea sănătății noastre. Descoperă puterea vindecătoare a călugărițelor și rețetele lor străvechi, care au ajutat în lupta împotriva multor afecțiuni.

Într-o lume în care tradițiile vechi se împletesc armonios cu cunoștințele moderne, călugărițele de la mănăstirea „Sf. Elisaveta” din Minsk au creat medicamente pe bază de plante care au efecte terapeutice uimitoare. Acestea nu sunt doar simple preparate, ci adevărate amestecuri de ierburi rare și rugăciuni puternice, care conferă puterea de vindecare.

Combinând experiența secolelor trecute cu expertiza actuală în farmacologie, biologie și medicină, călugărițele din mănăstirea belarusă produc medicamente de înaltă calitate. Ele achiziționează plante rare, în special din Belarus și, într-o măsură mai mică, din Rusia. Din Siberia vin rășina valoroasă de cedru, iar din Munții Altai aduc mumia miraculoasă și “uterul de pin”, care vindecă infertilitatea.

Unul dintre ingredientele speciale folosite în ceaiurile și unguentele călugărițelor este ciuperca de mesteacăn, recunoscută pentru proprietățile sale antitumorale. Acestea produc, de asemenea, picături nazale, spray-uri pentru gât, unguente și șampoane fitosanitare, pe bază de plante, care combat căderea părului.

Cererea pentru aceste medicamente este în continuă creștere, iar oamenii vin la mănăstire pentru a le obține, la fel ca în trecut. Așadar, am pregătit câteva rețete pe care le poți încerca și tu acasă.

  1. Mușețel în lapte Adăugați 1-2 pliculețe de ceai de mușețel (sau o lingură plină de plantă) într-o cană de lapte fierbinte. Adăugați puțin unt și miere. Beți-l cald, în înghițituri mici.
  2. Anason și miere Puneți jumătate de cană de semințe de fenicul într-un vas și adăugați o cană de apă. Fierbeți timp de 15 minute, apoi strecurați lichidul. Încălziți-l din nou și adăugați o cană de miere. Lăsați-l să fiarbă la foc mic și adăugați o lingură de coniac. Consumați o lingură de ceai la fiecare jumătate de oră.
  3. Propolis și ulei Zdrobiți 20 g de propolis și amestecați-l cu aceeași cantitate de ulei. Adăugați 60 g de ulei și amestecați bine. Înmuiați bile de bumbac în acest amestec și introduceți-le în nas dimineața și seara. Lăsați-le timp de 15 minute.
  4. Amestec de propolis și plante Combinați 5 g de pudră de propolis, 30 g de ulei de ciulin de câine, 20 g de suc de galbenele, 15 g de unt de cacao și 10 g de miere. Înmuiați tampoanele de bumbac în acest amestec și puneți-le în nas timp de 20 de minute.
  5. Tinctură de propolis cu sfeclă și morcov Amestecați tinctura de propolis cu sucul proaspăt stors de sfeclă și morcov. Adăugați câteva picături în fiecare nară.
  6. Lapte cald cu propolis și miere Adăugați 2 lingurițe de tinctură de propolis și o linguriță de miere într-un pahar cu lapte cald. Bea această băutură seara.

Descoperă secretele călugărești pentru sănătate și încercă rețetele lor uimitoare! Transformă-ți viața cu aceste remedii naturale și beneficiază de puterea lor vindecătoare.