Medicina NaturistaRecomandate

Scapă de excesul acumulat în intestine cu oțet și miere

rocesul de curățare a colonului vine din Grecia antică, când oamenii foloseau remedii detoxifiante pentru a-și curăța corpul de excesul de mucus și de alimentele nedigerate.

În secolul 21, se știe deja că curățarea colonului tratează simptomele de oboseală, dureri de cap, lipsă de energie și creștere în greutate, deoarece acumularea de fecale aduce toxine în sânge.

O astfel de curățare poate avea mai multe beneficii, inclusiv îmbunătățirea sănătății mintale și a imunității.

De ce este important să eliminați excesul de scaun și să curățați intestinele

Unul dintre principalele beneficii ale detoxifierii organismului este efectul acestuia asupra procesului de îmbătrânire. A învăța să folosești acest proces în mod eficient va adăuga ani la periada de viață.

Excesul de scaun în intestine poate provoca boli

Când permiteți toxinelor nesănătoase, cum ar fi excesul de scaun să se acumuleze în corpul dumneavoastră, este foarte probabil să vă îmbolnăviți.

Detoxifierea organismului duce la un stil de viață mai sănătos, ceea ce îl face pregătit să lupte cu bacteriile și virușii inutili.

Puterea vindecătoare a cidrului de mere

Oțetul de mere este recomandat pentru curățarea organismului de impurități. Este bogat în vitamine, minerale și potasiu care ajută la procesul de curățare și vindecare. De asemenea, ajută la o bună digestie și mișcare intestinală.

Potasiul, care este ingredientul principal în oțetul de mere, elimină toxinele din organism. Nu doar atât, oțetul de mere este și un antibiotic organic care îți susține sistemul imunitar.

Curățarea colonului cu oțet și miere

Înainte de a începe, trebuie să reamintim că următorul remediu este suportul care însoțește o detoxifiere mai formală. Asta nu înseamnă că nu funcționează de la sine, dar funcționează mult mai bine dacă băutura este însoțită de o dietă bogată în nutrienți și alimente proaspete.