Medicina NaturistaRecomandate

Rețeta care revitalizează ficatul, îl purifică și curăță de toate toxinele acumulate – amestecă Sfeclă roșie Morcov Măr

Ficatul- Din pacate, acest minunat purificator al organismului oboseste uneori, din cauza stilului nostru de viata alert, iar incet-incet poate ajunge la colaps.

Din acest motiv, este important ca, ocazional, sa ne ajutam organismul sa se odihneasca, sa se purifice si sa se regenereze. Altfel, din cauza slabei functionalitati a ficatului pot aparea probleme de sanatate grave:

– Ficat gras;

– Hepatita;

– Ciroza;

– Boli ale tesutului ficatului;

– Cancer;

– Galactozemie;

– Deficienta de alfa-1 antitripsina;

– Sindromul Wilson.

Boala ficatului este un termen utilizat pentru a descrie orice potentiala problema a ficatului atunci cand acesta inceteaza sa mai functioneze corespunzator. In general, ar trebui ca ficatul sa fie afectat in proportie de 75% pentru a inceta sa mai functioneze. Exista cativa factori care cauzeaza boala ficatului:

– Infectii virale hepatice;

– Boala ficatului gras non-alcoolic (ficat gras);

– Impactul toxic al medicamentelor, inclusiv remedii naturiste;

– Anomalii ereditare sau congenitale ale ficatului.

Simptomele bolii ficatului sunt:
– Icter;
– Greata;
– Urina inchisa la culoare;
– Diaree;
– Voma;
– Pierdere in greutate;
– Pierderea apetitului;
– Febra;
– Stare de rau general;
– Balonare;
– Dureri abdominale;
– Voma cu sange;
– Anemie;
– Schimbari ale starii de spirit (confuzie, somnolenta, etc.)

Cum ne detoxifiem ficatul?

In afara de a avea grija la dieta si evitarea consumului de alcool, mancaruri grase si bauturi carbogazoase, pregateste acest suc de detoxifiere care s-a dovedit a fi foarte eficient:

Ingrediente:

– 1 pahar cu apa;
– o bucata medie de sfecla;
– un morcov (sau doi mai mici);
– un mar.

Instructiuni:

Pune ingredientele intr-un storcator de fructe sau intr-un blender si amesteca-le pana la omogenizare. Daca nu adaugi apa, poti sa mamanci amestecul ca pe un terci, iar daca adaugi il vei putea consuma ca si suc.

Bea-l pe stomacul gol, luand cateva sorbituri, dupa ce ai baut o lingura de ulei de masline impreuna cu sucul a unei jumatati de lamaie.

Sursa: viatasisanatate.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *