Medicina NaturistaRecomandate

Sirop medicinal de molid la rece.Lăstarii tineri de molid – sunt o bogăție în care se ascunde o putere secretă de vindecare

Sirop medicinal de molid la rece.Lăstarii tineri de molid – sunt o bogăție în care se ascunde o putere secretă de vindecare

Sirop de molid reteta . Lăstarii tineri de molid – sunt o bogăție în care se ascunde o putere secretă de vindecare. Dacă aveți tuse, bronhii dureroase, dureri la membre, mușchi, sau aveți reumatism sau tendinită, este timpul să mergeți la cel mai apropiat molid și să-i culegeți lăstarii tineri, pe care îi vom încărca timp de 3 săptămâni și după extragerea lor. Putem folosi siropul de molid atât preventiv, cât și în momentele în care aceste afecțiuni vor dori să ne deranjeze.

Ce este necesar

  • Lăstari tineri de molid
  • zahăr (griș)
  • Borcane mai mari

1.Folosim foarfece pentru a tăia sau a rupe lăstarii tineri de molid , ale căror ace nu sunt încă înțepătoare. Au o culoare verde perfect suculentă. Cu toate acestea, lungimea lor nu trebuie să depășească 5 cm. Spălați lăstarii cu apă rece și lăsați-i să se usuce.

2.Apoi luăm un borcan mai mare curat și începem să umplem primul strat (aproximativ 5 cm) de ace tinere de molid, pe care apoi le acoperim cu un strat de zahăr de aproximativ 1 cm grosime și punem din nou un strat de ace tinere.

3.Repetați până când bocarnul este plin. Punem peste celofan pe care-l prindem cu un elastic si asezam pe un pervaz insorit .

4.În acest moment, munca noastră s-a încheiat și putem observa doar cum se formează un suc gros vindecător în pahar în decurs de 3 săptămâni. Turnați-l printr-o cârpă curată în pahare, închideți-l ermetic și păstrați-l la loc rece (de preferință la frigider). Acum am pregătit medicamente medicinale, pe care le putem folosi, de exemplu, în bucătărie. Eu personal recomand să adăugați sirop la clătitele nedospite în loc de zahăr. Siropul de molid le oferă un gust delicios și o aromă irezistibilă. În imagine vedem cum se extrage sucul în aproximativ o săptămână.

  • Acest articol are doar scop informativ și nu înlocuiește îngrijirea medicală.