Medicina NaturistaRecomandate

Sirop pentru dureri articulare. Se consumă de trei ori pe zi

Sirop pentru dureri articulare din ingrediente naturale

Încearcă, nu vei regreta! Vă va plăcea rezultatul!

În timp, corpurile noastre se schimbă. Acest lucru este vizibil mai ales pe piele (cu apariția ridurilor). Modificările se văd și la nivelul articulațiilor și oaselor, care slăbesc și provoacă mai mult sau mai puțină durere.

Vă sugerăm să rezolvați acest lucru prin întărirea acestor părți importante ale corpului cu un sirop simplu, dar de casă.

Genunchiul este cea mai mare articulație din corpul uman și una dintre cele mai susceptibile la uzură.

Dacă o persoană nu a fost supraponderală și nu a suferit niciodată o accidentare, este probabil ca atunci când ajunge la bătrânețe, să sufere mai puțină uzură articulară decât o persoană supraponderală și/sau care a fost implicată în activitate fizică severă. muncă.

Dacă aveți dureri articulare, ar trebui să începeți tratamentul cât mai curând posibil. Dacă permiteți această problemă să se dezvolte, poate deveni chiar cronică.

De aceea, astăzi vă oferim o rețetă de casă simplă, 100% naturală, care va ajuta la calmarea durerilor și la întărirea articulațiilor și oaselor.

Este foarte usor de preparat! De asemenea, este foarte eficient datorita valorii nutritive ridicate a ingredientelor folosite.

Ingredientele sunt ușor disponibile și ieftine. Conțin multe vitamine și minerale care vor ajuta la întărirea oaselor și articulațiilor.

Stafide, seminte de dovleac, gelatina naturala fara arome, seminte de in, seminte de susan, seminte de floarea soarelui, lamaie si miere naturala.

Pune trei linguri de stafide și semințe de dovleac, 4 linguri de semințe de susan și semințe de floarea soarelui, 5 linguri de semințe de in și miere și sucul de la o lămâie într-un blender. Se macină până la omogenizare.

Turnați gelatină (aproximativ 25 de grame) cu apă, urmând instrucțiunile de pe ambalaj. Apoi adăugați-l la amestecul rezultat și amestecați bine. Siropul tău pentru durerile articulare este gata.

Păstrați într-un recipient de sticlă la frigider. Luați o linguriță în fiecare zi pe stomacul gol înainte de micul dejun, înainte de prânz și încă o linguriță după-amiaza sau seara.