Medicina NaturistaRecomandate

Siropul de hrean ,cu ghimbir si scorțișoară, ajută la scăderea eficientă a grăsimii din burtă, la reducerea oboselii și un rol în îmbunătățirea memoriei, auzului și vederii.

Siropul de hrean ,cu ghimbir si scorțișoară, ajută la scăderea eficientă a grăsimii din burtă, la reducerea oboselii și un rol în îmbunătățirea memoriei, auzului și vederii.

Nu există o metodă simplă prin care poți slăbi peste noapte, însă ai la îndemână o rețeta naturală de sirop care accelerează arderea grăsimilor

Siropul de hrean este una dintre cele mai eficiente modalități de a scăpa de grăsimea din burtă. Rețeta poate funcționa chiar și atunci când dietele sau sportul nu ne mai ajută.
Rădăcina de hrean conține multă vitamină C, care ajută circulația și sistemul imunitar să funcționeze perfect. De asemenea, conține minerale foarte importante precum fierul, potasiul, calciul și magneziul.Ingredientul de bază al acestei băuturi este hreanul. Când este amestecat cu lămâie, miere, scorțișoară și ghimbir, rezultă o dietă cu adevărat spectaculoasă.

Ingrediente pentru sirop de hrean:

• 125 de grame de hrean proaspăt

• 4 lămâi

• 3 linguri miere

• 2 lingurițe scorțișoară

• 1 bucată de ghimbir

Cum se face sirop de hrean?

Se amestecă hreanul și ghimbirul într-un blender. La aceasta se adaugă sucul a 4 lămâi. Se amestecă bine, apoi se adaugă cele trei linguri de miere și cele două lingurițe de scorțișoară.

Se toarnă amestecul într-un borcan de sticlă și se păstrează la frigider.

Dozare:

Luați sirop de hrean de două ori pe zi înainte de mese cu o lingură mică. Tratamentul trebuie să dureze trei săptămâni și poate fi repetat după o pauză de două săptămâni.

Siropul de hrean nu este eficient doar în „dezghețarea” grăsimii abdominale, spun experții. Acest lucru poate ajuta la eliminarea excesului de apă din corp, la reducerea oboselii și la un rol în îmbunătățirea memoriei, auzului și vederii.

Alte beneficii

Citește și – Cum se regenerează țesutul osos, se începe restaurarea vederii, se îmbunătățește memoria cu 81%

Persoanele care consumă des hrean au memoria mai bună, dar și auzul, vederea și funcțiile creierului mai bune. Este recomandat în special diabeticilor și persoanelor cu imunitatea scăzută și veșnic răcite. Curăță organismul de bacterii și infecții, ajută la o respirație mai bună și elimină oboseala, punând sângele în mișcare. De aceea este folosit și în tratarea unor afecțiuni cardiovasculare, precum angina pectorală, cardiopatia ischemică sau hipertensiune.

Nu este recomandat consumul amestecului pe perioadă îndelungată pentru persoanele care suferă de colon iritabil, hreanul în exces poate provoca tulburări digestive. Amestecul trebuie ținut la frigider mereu pentru a se menține substanțele benefice.