Medicina NaturistaRecomandate

Sucul de sfeclă, mere și morcov distruge toate bolile

Sucul de sfeclă, mere și morcov curăță toxinele și îmbunătățește digestia

Aceasta este o băutură foarte puternică și vindecătoare, care a câștigat faima mondială pentru efectele sale incredibil de pozitive asupra sănătății. A fost folosit pentru prima dată în medicina tradițională chineză pentru a trata cancerul pulmonar și alte boli.

De menționat și celebrul doctor Rudolf Broys, care și-a dedicat întreaga viață găsirii celui mai bun remediu natural pentru cncer.

A ajuns la concluzia că celulele tumorale maligne pot supraviețui doar cu ajutorul alimentelor „solide”. El a conceput o terapie de 42 de zile în care pacientul putea consuma doar ceaiuri și suc special de legume. Ingredientele principale sunt sfecla și morcovii.

Folosind propria sa metodă, el a reușit să vindece peste 45.000 de oameni cu cancer și alte boli incurabile.

Dă speranță pacienților cu cancer
Această băutură restabilește speranța pierdută persoanelor cu cancer. Nu numai că este util în tratamentul cancerului pulmonar, dar previne și dezvoltarea aproape tuturor celulelor tumorale maligne.

Protejează inima și vasele de sânge
Această băutură puternică este un mare prieten al inimii, datorită combinației de proprietăți vindecătoare ale morcovilor, merelor și sfeclei.

Datorită mărului, băutura are un efect pozitiv asupra nivelurilor crescute de colesterol rău din sânge (LDL), reglează tensiunea arterială și protejează inima de diferite boli. Sfecla rosie ajuta arterele sa isi mentina elasticitatea si s-a demonstrat ca scade nivelul colesterolului din sange.

Îmbunătățește circulația sângelui și previne atacul de cord

  • stimulează digestia și ajută la slăbit
  • este excelent pentru sistemul digestiv
  • ajută la menținerea sănătății stomacului
  • reglează mișcările intestinale, stimulează excreția toxinelor din organism și vindecă constipația cronică
  • Această băutură este un remediu natural care ajută la pierderea sănătoasă în greutate
  • furnizează organismului nutrienți și, de asemenea, prelungește senzația de sațietate
  • Protejează organismul de infecții,
  • curăță ficatul și sângele
  • are un efect alcalin asupra organismului și ajută la curățarea ficatului de deșeurile toxice

Mentine sanatatea pielii
Incetineste procesul de imbatranire, reda stralucirea si elasticitatea pielii.

Protejează vederea
Cu această băutură poți scăpa de problema ochilor roșii și obosiți. S-a dovedit că acest suc protejează și hrănește sănătatea ochilor și îmbunătățește vederea.

Pentru problemele
femeilor Femeile care au crampe menstruale severe ar trebui să bea des această băutură. Ajută la crampe dureroase și simptome de PMS. De asemenea, reface pierderea de fier și elimină oboseala menstruală.

Rețetă
Puteți face acest suc după bunul plac.

De exemplu: 3 mere, 3 sfecle mai mici, 3 morcovi mai mari. Stoarceți sucul în storcator și, dacă doriți, puteți adăuga puțin suc de lămâie.

Bea dimineata pe stomacul gol si abia dupa o ora poti lua micul dejun. Bea a doua doză până la ora 17:00, dar ai grijă să nu o bei pe stomacul plin. Se recomandă să beți încet, înghițitură după înghițitură. Tratamentul trebuie să dureze de la una până la trei luni.