Medicina NaturistaRecomandate

Uimitor! Cum o simplă rețetă cu flori de păpădie și untură poate să îți ofere un remediu miraculos pentru durerile de genunchi și articulații, fără niciun medicament costisitor!

Unguentul de păpădie ar trebui să fie în fiecare casă!

Este unul dintre cele mai bune remedii pentru durerile de cap, durerile de mușchi, articulații, dar și pentru sindromul de tunel carpian. De asemenea, calmează imediat pielea iritată și inflamată. Veți simți imediat efectele acestui unguent uimitor.

Are efect benefic asupra pielii crăpate și uscate, îl puteți folosi și pe călcâiele și mâinile crăpate, erupții cutanate sau mușcături de insecte.

Nu am folosit niciodată un remediu natural mai bun pentru articulații, îl recomand tuturor!

Ingrediente necesare:

  • 1-2 pumni de flori proaspete de păpădie
  • ulei de măsline sau alt ulei vegetal, un borcan de ceară de
    albine sau untura

Preparare:

Lăsați florile de păpădie să se usuce până a doua zi pentru a scăpa de orice insecte. Apoi transferați-le în borcan și umpleți-le cu ulei sau untură topită.

Lăsați borcanul într-un loc însorit pentru aproximativ 5 săptămâni. Agitați conținutul în mod regulat. În cele din urmă, strecoară uleiul prin tifon și îl poți folosi pentru a face un unguent sau îl poți folosi imediat pentru a lubrifia pielea crăpată sau articulațiile inflamate.

Unguentul este ușor de făcut. Se încălzește puțin untul și se dizolvă aproximativ o lingură de ceară de albine în el, amestecând constant.

A doua cale:

Lasam papadiile sa se usuce din nou, punem-le intr-o craticioara, turnam peste ele ulei vegetal si apoi lasam pe baie de apa pentru cel putin 5 ore.

Apoi, încălziți untul și dizolvați aproximativ o lingură de ceară de albine în timp ce amestecați constant. Strecurați unguentul de păpădie pregătit într-un borcan curat și lăsați-l să se întărească.

Îl poți folosi imediat.

Sursa: batranete.com
Citeste si: Secretul uimitor al OȚETULUI de PĂPĂDIE: De ce acest elixir natural nu ar trebui să lipsească din casa ta și cum te ajută să previi și să tratezi multiple afecțiuni!