Medicina NaturistaRecomandate

Un boost instant de energie cu acest ceai delicios din ghimbir, măr, catină și lămâie

Dacă simți nevoie de un boost de energie în perioada asta atunci alege sa consumi un ceai din ghimbir cu măr, catina și lamaie.

Acest amestec de ingrediente poate fi benefic pentru a ne oferi un boost de energie. Ghimbirul este cunoscut pentru proprietatile sale antiinflamatoare si analgezice, și poate ajuta la ameliorarea durerilor de cap, a oboselii și a îmbunătățirii digestiei. Mărul este o sursă bogată de vitamine și minerale, precum și de fibre, care pot ajuta la susținerea digestiei și a sistemului imunitar. Catina este o sursă bogată de vitamine și minerale, precum și de acizi grași esențiali, care pot ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii, a părului și a unghiilor. Lamaia este bogată în vitamina C și poate ajuta la îmbunătățirea sistemului imunitar, la detoxifierea organismului și la îmbunătățirea digestiei. Servind cu miere se poate adauga si un plus de energie si dulceata.

Pentru o portie fierbem cateva felii de ghimbir împreună cu jumatate de mar, lasam la infuzat ceaiul nostru pentru câteva minute impreuna cu o lingură cu catina. Blenduim usor cu un mixer vertical ceaiul si strecuram. Servim cu lămâie. ?? și miere dacă ne dorim un gust mau dulce.