Medicina NaturistaRecomandate

Un singur sâmbure de avocado pentru rinichii tăi sănătoși! Descoperă cum poți preveni formarea pietrelor la rinichi prin consumul acestui fruct minunat.

Rețeta la care ne vom uita astăzi este folosită de oameni de mult timp și a reușit deja să se impună. Patria lui este India. Simplitatea rețetei combinată cu eficacitatea reală te va surprinde plăcut!

Un remediu ușor care ajută la eliminarea pietrelor la rinichi și la vezica biliară

Avocado este un fruct cunoscut pentru gustul și proprietățile sale nutritive. Beneficiile pentru organismul persoanelor care îl consumă fac ca fructul să fie de neînlocuit și extrem de important pentru consumul regulat. Deci, elementele și compușii din avocado pot ajuta la rezolvarea multor probleme ale pielii, la vindecarea durerilor musculare și ale țesutului osos.

În ceea ce privește osul, orice altceva, este capabil să normalizeze procesele de reglementare care afectează glanda tiroidă, să amelioreze oboseala și să prevină dezvoltarea celulelor canceroase. Datorită concentrației mari de nutrienți, osul este capabil să elimine calculii biliari și de la rinichi din organism. Miezul dur al fructului conține aproximativ 65% aminoacizi.

Ingrediente și metoda de preparare a medicamentului

Va trebui să pregătiți:

  • sâmbure de avocado;
  • 200 ml apă caldă filtrată.

Osul va trebui să se usuce corespunzător. După aceea, cu ajutorul unui cuțit ascuțit, trebuie tăiat în felii subțiri și pus într-un mixer pentru măcinare. Masa de pulbere rezultată trebuie amestecată cu apă. Pulberea obținută dintr-o piatră se împarte cel mai bine în 4 doze.

Se recomandă să beți o băutură nu mai mult de o dată pe zi. Este recomandat să faceți acest lucru seara înainte de a merge la culcare. Durata cursului nu este standardizată, ascultă-ți propriile sentimente.

Respectă doza, prețuiește-te și ai grijă de sănătatea ta! Și vă dorim putere de trup și bună dispoziție! Nu uitați să vă consultați medicul!

Citeste si : Cătina, ginsengul românesc: miracol pentru sănătatea ta. Tratează prostata, previne cancerul de stomac și de colon